Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν: Πολύ σωστά τα μέτρα για τον Εχίνο

22:08 27/3/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο δήμαρχος Μύκης κ. Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν ανέφερε πως ο ίδιος έκανε αίτημα μετά από συνεννόηση με τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ ,να κηρυχθεί ο Εχίνος σε έκτακτη ανάγκη προκειμένου να μη κινδυνεύει ο πληθυσμός από όσους έχουν έλθει από το εξωτερικό που είναι λίγοι για την ώρα και παρά την ενημέρωση που τους έχουν γίνει δεν τήρησαν τις οδηγίες με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας θάνατος και πιθανά κρούσματα. «Όλα πάνε καλά. Υπάρχει απόλυτος έλεγχος ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τον οικισμό του Εχίνου. Δεν υπάρχει κανένα

πρόβλημα με την τροφοδοσία. Είναι πολύ σωστά τα μέτρα που έχουν παρθεί και εμείς θα συνδράμουμε στην τήρησή τους για το καλό όλης της κοινωνίας», σημείωσε ο κ. Ριτβάν.


Για την ψυχολογία των κάτοικων μετά την καραντίνα, o Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν σημείωσε ότι , είναι και αυτός κάτοικος Εχίνου δεν διαφέρει πολύ από τις προηγούμενες ημέρες όλα γίνονται για το καλό τους κόσμου και την δημόσια υγεία και υπάρχει πολύ θετική ανταπόκριση του κόσμου και θα υπάρξουν άμεσα θετικά αποτελέσματα .

Για τους ανθρώπους που υπάρχει η διάγνωση, ότι είναι θετική στον κοροναϊού είναι 4 και ηλικιωμένοι πάνω από 70, το καλό είναι ότι δεν έχουν κανένα δείγμα Κορωναιού στις οικογένειες τους συμφώνα με τα αποτελέσματα που υπάρχουν .

Αυτό που με φοβίζει είναι ότι, έκλεισαν πολλά σημεία εργασίας των ανθρώπων στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας , που είναι κατασκευαστικές εταιρίες και ναυπηγεία και θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα για αυτούς που θα επιστρέψουν από σήμερα στις περιοχές του Δήμου Μύκης .

Στο Κέντρο Υγείας του Εχίνου ο Δήμος Μύκης μια εβδομάδα πριν έχει προμηθεύσει ένα ειδικό κοντέινερ δυο θαλάμων με ξεχωριστή τουαλέτα και νιπτήρα με σκοπό να μην έχει το Κέντρο Υγείας του Εχίνου κάποια μόλυνση από επίσκεψη ασθενών .

Εμείς ως Δήμος Μύκης προσπαθούμε,οφείλω όμως να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ανταποκρίνεται πολύ θετικά στην μάχη αυτοί, που δίνουμε όλοι μαζί τόνισε κλείνοντας Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα