Δήλωση απογραφικών στοιχείων αιγοπροβάτων στην Π.Ε. Σάμου

21:04 2/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι κτηνοτρόφοι που εκτρέφουν αιγοπρόβατα στα νησιά Ικαρία και Φούρνοι Σάμου έχουν υποχρέωση να δηλώσουν το ζωικό τους κεφάλαιο στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της Π.Ε. Σάμου για το έτος 2020.
Η ετήσια απογραφή των ζώων έχει ξεκινήσει από την 1η Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την 15η Δεκεμβρίου όπως κάθε χρόνο και εκτός των άλλων συνδέεται με τις επιδοτήσεις.
Οι κτηνοτρόφοι μπορούν να κάνουν την δήλωση

των απογραφικών στοιχείων με δύο τρόπους:
Α) Προσκομίζουν το μητρώο αιγοπροβάτων πλήρως ενημερωμένο σε όλα τα μέρη του και παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου κατά την υποβολή των απογραφικών στοιχείων της εκμετάλλευσής τους.
Β) Με την χρήση της ψηφιακής υπηρεσίας που έχει δημιουργηθεί, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http//e-services.minagric.gr ακολουθώντας κατά βήμα τις οδηγίες. Ο κτηνοτρόφος θα πρέπει να εκτυπώσει τη σχετική βεβαίωση και να την επισυνάψει στο μητρώο της εκμετάλλευσης, το οποίο θα πρέπει επίσης να ενημερωθεί για την πραγματοποιούμενη απογραφή. Στην περίπτωση της ψηφιακής υποβολής δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του κτηνοτρόφου στην Κτηνιατρική Υπηρεσία.
Η ετήσια απογραφή είναι υποχρεωτική για όλους, ακόμη και για όσους έχουν μηδενικό ζωικό κεφάλαιο, αλλά δεν έχουν κάνει διακοπή λειτουργίας εκμετάλλευσης και η μη πραγματοποίησή της επισύρει διοικητικά πρόστιμα.
Οι κτηνοτρόφοι μπορούν να απευθύνονται στην Κτηνιατρική Υπηρεσία για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Σάμου: 22733 50440, 53461 και 50463
Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ικαρίας 22753 51328 & 51327
Κτηνιατρικό Κέντρο Καρλοβάσου 22730 30648

The post Δήλωση απογραφικών στοιχείων αιγοπροβάτων στην Π.Ε. Σάμου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήλωση, Π Ε, Σάμου,dilosi, p e, samou