Δικαίωση διοίκησης Νοσοκομείου Κορίνθου για τις προσλήψεις με ατομικές συμβάσεις

09:47 7/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το διοικητικό εφετείο Τρίπολης, δικαίωσε τις ενέργειές μας, όσον αφορά την πρόσληψη προσωπικού φύλαξης στο Νοσοκομείο, με ατομικές συμβάσεις, ορισμένου χρόνου».

Αυτό, δήλωσε, χθες το μεσημέρι, στην ΕΡΤ Τρίπολης (101,5 fm), η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου, κ. Δήμητρα Καλομοίρη, με αφορμή την δικαστική αυτή εξέλιξη.

Μιλώντας στην «Μεσημεριανή Ραδιοεφημερίδα», η κ. Καλομοίρη, είπε τα εξής:» Το Νοσοκομείο, προχωράει πλέον στις 11 προσλήψεις φυλάκων ασφαλείας, με 8ωρη απασχόληση, δηλαδή 3 επιπλέον

απ’ τον αριθμό που προσέφερε μέχρι τώρα, μέσω ανάδοχης εταιρείας φύλαξης, διασφαλίζοντας για τη διάρκεια της θητείας τους, δημοσιονομικό όφελος υπέρ του ποσού του 5% επί της μέχρι σήμερα δαπάνης και με αποδοχές των προσλαμβανομένων, βάση του ενιαίου μισθολογίου υπαλλήλων του δημοσίου. Επιπλέον, προκύπτει όφελος και απ’τα ποσά που δίδονται προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ως ασφαλιστικές εισφορές και το ΦΠΑ, γιατί θεωρούνται ανταποδοτικά για το δημόσιο».

Και κατέληξε ως εξής η κ. Καλομοίρη:» Η εξέλιξη αυτή, έρχεται να συμπληρώσει μία σειρά διαδικασιών, που έχουν ως πολιτικό στόχο, την ανατροπή του μοντέλου της ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας και τη διασφάλιση αξιοπρεπών εργασιακών συνθηκών, για όλους όσους προσφέρουν υπηρεσίες στις δομές της. Ήδη, πλέον, στο Νοσοκομείο Κορίνθου, με ατομικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου, έχει ολοκληρωθεί η πρόσληψη 21 υπαλλήλων σε σίτιση και φύλαξη και αναμένεται η πρόσληψη 26 υπαλλήλων στην καθαριότητα».

φωτό: Στ.Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα