Διήμερο Λ. Αυγενάκη στο Ηράκλειο για τις αθλητικές υποδομές

21:18 18/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Διήμερη επίσκεψη στο Ηράκλειο θα πραγματοποιήσει αύριο και μεθαύριο, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψίες σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Νομού  και να εξετάσουν δυνατότητες αναβάθμισης των αθλητικών

υποδομών.  

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης και τα στελέχη της ΓΓΑ αύριο το μεσημέρι θα μεταβούν στο Στάδιο Ελευθερίας, όπου θα επιθεωρήσουν τις ήδη εκτελούμενες εργασίες αντικατάστασης του ελαστικού τάπητα και, σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΕΑΚΗ, θα εξετάσουν τις δυνατότητες επιπλέον παρεμβάσεων συντήρησης και αναβάθμισής του.

Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Λίντο, όπου θα εξετάσουν τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της κατασκευής της στέγης στο κολυμβητήριο του Λίντο, ενώ θα μελετήσουν το νέο τοπογραφικό του περιβάλλοντος χώρου για την ανέγερση νέων εγκαταστάσεων.

Αργότερα το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Μαλίων με τη συμμετοχή και της Δημοτικής Αρχής Χερσονήσου, προκειμένου να εξετάσουν την συντήρηση και αναβάθμιση του Σταδίου Μαλίων.

Το Σάββατο το πρωί, ο κ. Αυγενάκης και τα στελέχη της τεχνικής Υπηρεσίας της ΓΓΑ θα επισκεφθούν το Δημοτικό Στάδιο Μοιρών, «Μανώλης Στεφανουδάκης», όπου θα εξετάσουν την επικαιροποίηση της μελέτης για την αναβάθμιση του Σταδίου, καθώς και για την επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Μετά θα βρεθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μοιρών, όπου θα διερευνήσουν τις ανάγκες συντήρησης και αναβάθμισης του κολυμβητηρίου, καθώς και την κατασκευή στέγης, ενώ θα μεταβούν στην Πόμπια, στο χώρο δημιουργίας του Κλειστού Κέντρου Ξιφασκίας.

Τελευταίος σταθμός της διήμερης αυτής επίσκεψης τα Πεζά, όπου θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη με τη δημοτική αρχή Αρχανών-Αστερουσίων, για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου, ενώ θα ακολουθήσει και συνάντηση με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα