Διεθνές «άρωμα» για το Φεστιβάλ Ελασσόνας

19:00 9/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά φέτος, διοργανώνεται το « Φεστιβάλ Παράδοσης, Πολιτισμού και Τεχνών» με τίτλο «…στου Ολύμπου την αυλή». Πρόκειται για μια εκδήλωση θεσμό που ξεκίνησε το 2013 στην Ελασσόνα και απλώνεται σε όλο το δήμο Ελασσόνας, ένα δήμο που ακουμπάει στον Όλυμπο και έχει τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 28 – 31 Αυγούστου 2017 στην Ελασσόνα και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μουσικοχορευτικές παραστάσεις με χορούς, τραγούδια, δρώμενα, αφηγήσεις παραμυθιών και ιστοριών, παραδοσιακά παιχνίδια, εικαστικά, συναυλίες και πολλές

άλλες δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της «Πλατείας Λαού» που βρίσκεται απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο και την Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη».
Στις εκδηλώσεις αυτές θα πάρουν μέρος συνολικά, περίπου 500 συντελεστές, από τα τμήματα του Συλλόγου, από χορευτικά συγκροτήματα από άλλες περιοχές της Ελλάδας καθώς και χορευτές από την Βραζιλία, και την Ιταλία, σε μια προσπάθεια το φεστιβάλ να αποκτήσει διεθνή διάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα