Διαπραγμάτευση και εθνικά θέματα στη συνεδρίαση του ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Πρωθυπουργό

12:28 11/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πορεία της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης και τα εθνικά θέματα, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει την επόμενη εβδομάδα στη Σόφια για τη Σύνοδο ΕΕ-Δ. Βαλκανίων, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αύριο Σάββατο, στις 11:00, συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Η καμπάνια του κ. Μητσοτάκη για τους παιδικούς σταθμούς είναι εξαιρετική, τον προδίδει όμως το παρελθόν του. Στη διάρκεια της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε, έμειναν εκτός χιλιάδες παιδιά.
Εμείς, μέχρι σήμερα, αυξήσαμε τις θέσεις κατά 30.000 παιδιά.
Και συνεχίζουμε. pic.twitter.com/UfN6arkMbV

— Alexis Tsipras (@atsipras) May 11, 2018

Απάντηση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όσα δήλωσε για τους παιδικούς σταθμούς δίνει ο Πρωθυπουργός με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Η καμπάνια του κ. Μητσοτάκη για τους παιδικούς σταθμούς είναι εξαιρετική, τον προδίδει όμως το παρελθόν του. Στη διάρκεια της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε, έμειναν εκτός χιλιάδες παιδιά. Εμείς, μέχρι σήμερα, αυξήσαμε τις θέσεις κατά 30.000 παιδιά. Και συνεχίζουμε», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να ολοκληρώσουμε όλες τις προαπαιτούμενες δράσεις για να τελειώνουμε με την τέταρτη αξιολόγηση, να έχουμε μια καλή συμφωνία για το χρέος, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, όλα τα υπόλοιπα δεν εντάσσονται στα ζητήματα που συζητάμε αυτή τη στιγμή με τους δανειστές, και πρόσθεσε πως όλα εξαρτώνται από τη δημοσιονομική πορεία της χώρας, από την πορεία των εσόδων και των δαπανών το 2018.

Πηγές: ΕΡΤ1 [Ρεπορτάζ: Κώστας Σκουλάς], ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα