Διαμαρτυρίες από τους ιδιοκτήτες μετά την απόφαση για το οριστικό κλείσιμο των σχολικών κυλικείων

10:35 3/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε απόγνωση είναι οι ιδιοκτήτες κυλικείων σε Χανιά και Ρέθυμνο, μετά τις ανακοινώσεις της κ. Κεραμέως για το οριστικό κλείσιμο των σχολικών κυλικείων για τη φετινή χρονιά, εξαιτίας της πανδημίας.
Σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Χανίων και Ρεθύμνης αναφέρονται τα παρακάτω:
Μετά τις ανακοινώσεις της κ. Κεραμέως για το οριστικό κλείσιμο των σχολικών κυλικείων για τη φετινή χρονιά και το δυσοίωνο μέλλον βιωσιμότητας

αυτών. Όπως ήταν φυσικό ένας τεράστιος πανικός για το αβέβαιο μέλλον των 10 χιλιάδων σχολικών κυλικείων και των 2 χιλιάδων εργαζομένων τους και των οικογενειών αυτών να τους έχει φέρει σε μεγάλη αναστάτωση. Εκτάκτως συγκλήθηκε στις 08.00 το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων και αποφάσισε για τις επόμενες ενέργειές του.
Αρχικά θα αποσταλεί επιστολή για έκτακτη συνάντηση με την Υπουργό και τους Υφυπουργούς Παιδείας. Ταυτόχρονα θα ενημερωθούν όλοι οι βουλευτές κατά τόπους για να λάβουν θέση στο θέμα που μας απασχολεί. Επίσης θα ενημερωθούν τα συναρμόδια Υπουργεία, Φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού για να πάρουν επίσης θέση στο θέμα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα