Διαδικτυακή Συζήτηση για το Αναπτυξιακό Μέλλον των μικρών νησιών του Β. Αιγαίου

15:08 13/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζει τις διαδικτυακές συζητήσεις για το μέλλον των νησιών της Περιφέρειας  η αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία “Αιγαιακό Δίκτυο Καινοτομίας” .

Προγραμματίζει για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα, διαδικτυακή συζήτηση μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ με θέμα “ Το Αναπτυξιακό Μέλλον των μικρών νησιών του Β. Αιγαίου”,  με συμμετοχή

εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας. Η συζήτηση θα εστιάσει στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν στη σύγχρονη εποχή, με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του καθενός από τα μικρά νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Άη-Στράτης, Ψαρά, Οινούσσες, Φούρνοι και Θύμαινα .

Οι ομιλητές της συζήτησης:

Παντελής Βρουλής Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας ΥγείαςΣτράτος Γεωργούλας Περ. Σύμβουλος, επικ συνδ/σμου «ο Άλλος Δρόμος»Μαρία Κακαλή. Δήμαρχος  Αγ. ΕυστρατίουΚωνσταντίνος Βρατσάνος, Δήμαρχος ΨαρώνΓεώργιος Δανιήλ, Δήμαρχος ΟινουσσώνΠαναγιώτης Μύτικας, Αντιδήμαρχος Φούρνων ΚορσέωνΧρήστος Μαλακός, Γεν. Δ/ντής Αναπτυξιακού Προγρ/σμού Περ. Β. ΑιγαίουΗρώ Πάντικ, Καθηγήτρια Γυμν με Λυκ Τάξεις ΦούρνωνΚώστας Κομνηνός, Δ/ντής Δίκτυο ΔάφνηΣωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής Skywalker.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που θα συντονίζει ο Δημήτρης Πρωτούλης εκπρόσωπος του Αιγαιακού Δίκτυου Καινοτομίας, θα υπάρχει δυνατότητα σύντομων παρεμβάσεων και από άλλους  θεσμικούς εκπροσώπους καθώς και υποβολή ερωτήσεων και σχολίων από τους συμπολίτες μας

Για την παρακολούθηση της συζήτησης, το link σύνδεσης με τη διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ είναι το εξής:

 

The post Διαδικτυακή Συζήτηση για το Αναπτυξιακό Μέλλον των μικρών νησιών του Β. Αιγαίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα