Δ.Γκούσκος: «Παρατρεχάμενοι» πίσω από τις πυρκαγιές

14:43 28/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

‘’Στην πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας Al Rayyan ,δεν είδαμε την υπογραφή από κάποιο πρόσωπο που να σχετίζεται με την πρεσβεία η το κράτος του Κατάρ δήλωσε ο δικηγόρος Διονύσης Γκούσκος στην ΕΡΤ Ζακύνθου αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματος του στην επιστολή με την οποία η εταιρία αναφέρει ότι ‘’ παράγοντες στην Ελλάδα δεν επιθυμούν τις επενδύσεις και ότι στην Ζάκυνθο ειδικότερα έχει προταθεί η σύσταση τοπικού φορέα προκειμένου να αναπτυχθεί η περιοχή.

‘’Σε

αντίθεση με την eldorado την οποία υποστήριξε η καναδική κυβέρνηση , με την pimana δεν είχαμε κάτι ανάλογο από το Καταρ, επεσήμανε με νόημα ο γνωστός δικηγόρος , ενώ ήταν κατηγορηματικός ότι τα αίτια των πυρκαγιών στη Ζάκυνθο , εδράζονται σε οργανωμένο σχέδιο όχι από το κράτος του Κατάρ αλλά από τους΄΄παρατρεχάμενους ‘’ όπως τους χαρακτήρισε , του φερόμενου ως κληρονόμου και πωλητή Γ. Χάρου και ο οποίοι δωροδόκησαν τον μοναχό ο οποίος έκανε ψευδή δήλωση των περιουσιακών στοιχείων της μονής Αγ. Γιώργη των Κρημνών και στη συνέχεια απείλησαν με εκτελέσεις πολίτες και ιερωμένους από καρτοκινητά Σύρων προσφύγων .

Το επενδυτικό κεφάλαιο της εταιρίας για τη Ζάκυνθο , σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα είναι 250 εκατ και όχι 16 δις όπως ισχυρίζεται στην ανακοίνωση της , ανέφερε τέλος ο νομικός εκπρόσωπος της εκκλησίας Διον Γκούσκος και οι επενδυτές οφείλουν να σεβαστούν την νομοθεσία , το περιβάλλον και τους κατοίκους της περιοχής .

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα