Δέκα οκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μαγνησία το ένα στη Σκιάθο

18:01 2/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Δέκα οκτώ νέα κρούσματα της covid-19 καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στο Νομό Μαγνησίας, εκ των οποίων τα 17 στο Βόλο και 1 στη Σκιάθο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Από τα 17 νέα κρούσματα στο Βόλο, τα 5 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και εξετάστηκαν, 3 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 2 στο Γ.Ν. Βόλου, ενώ 12 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, 6 σε ιδιωτικά εργαστήρια και

6 στον Γ. Ν. Βόλου. Το κρούσμα στη Σκιάθο εξετάστηκε στο Κ.Υ. του νησιού κατόπιν επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα άλλης περιοχής.

Στην υπόλοιπη Θεσσαλία:

Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν  58 νέα κρούσματα Covid -19. Τα 12 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ενώ 2 ακόμη προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε ιδιωτική κλινική. Τέλος 44 εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, 25 στο Γ.Ν. Λάρισας, 9 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 10 στο Π.Γ.Ν. Λάρισας.

Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν  13 νέα κρούσματα. Τα 5 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και εξετάστηκαν, 3 στο Γ.Ν. Καρδίτσας και 2 σε ιδιωτικά εργαστήρια, ενώ 8 ακόμη κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων στο Γ.Ν. Καρδίτσας.

Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν  10 νέα κρούσματα Covid -19. Όλα τα κρούσματα εξετάστηκα στο Γ.Ν. Τρικάλων, 2 κατόπιν επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα και 8 κατόπιν συμπτωματολογίας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα