Δ. Παπαδημούλης: Απαράδεκτες οι επιθέσεις στη δικαιοσύνη για τη ΝΟVARTIS

15:34 10/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις απειλές και τις επιθέσεις στη δικαιοσύνη για τις εξελίξεις στην υπόθεση NOVARTIS o αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, υποψήφιος ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης σημειώνοντας μάλιστα πως θεωρεί ντροπή το γεγονός ότι ο Γ. Λοβέρδος αποκαλεί συμμορίτισσα μια ελληνίδα ανακρίτρια.»Η υπόθεση της ΝΟVARTIS είναι σκάνδαλο, το λέει το FBI,

το λέει η ίδια η εταιρία, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Παπαδημούλης περιοδεύει σήμερα και αύριο στο νομό Λάρισας συνοδευόμενος από τους επίσης υποψήφιους ευρωβουλευτές Ολγα Νάσση και Θεοδόση Πελεγρίνη.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους το πρωί, χαρακτήρισε κρίσιμες τις ευρωεκλογές καθώς νεοφιλελεύθεροι και ακροδεξιά δημιουργούν μια συμμαχία, την οποία συμβολίζει η υποψηφιότητα Βέμπερ, η οποία αποτελεί σενάριο κακό για την Ευρώπη και εφιαλτικό για την Ελλάδα.
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου εκτίμησε επίσης πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:»ξεχάστε το σενάριο των ταυτόχρονων εκλογών»
Οσο δε για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαίου τόνισε «θα σπάσουν τα μολύβια τους, τη βραδιά των ευρωεκλογών, όσοι θεωρούν ότι η Ν.Δ θα κάνει περίπατο».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπαδημούλης, Απαράδεκτες, ΝΟVARTIS,papadimoulis, aparadektes, noVARTIS