Δ. Μακεδονία: Εορτασμός της γιορτής της μητέρας

10:33 11/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Οι σύλλογοι για τη γιορτή της ημέρας

Εκδηλώσεις για την γιορτή της μητέρας διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος « Ο ΑΛΙΑΚΜΩΝ» περιοχής Τσαρτσαμπά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Κώμης «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», την Κυριακή 13 Μαϊου. Συγκεκριμένα το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο Κεντρικό Ναό του χωριού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, αμέσως θα γίνουν ομιλίες για τον ρόλο της μητέρας. Δημοτικά ακούσματα από τον ερασιτέχνη τραγουδιστή του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Βαβλιάρα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου στην Κάτω Κώμη.

Πτολεμαΐδα: Τέσσερις χορωδίες

τραγουδούν για τη Γιορτή της μητέρας

Οι χορωδίες των τεσσάρων Μουσικών Σχολείων της Δυτικής Μακεδονίας θα τραγουδήσουν για τη μητέρα, στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας « Ο Σωτήρας», στο Αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου « Παντελίδης» στην Πτολεμαίδα. Πρόκειται για την 3η κατά σειρά Συνάντηση χορωδιών, αφιερωμένη στη « Γιορτή της μητέρας»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Πτολεμαΐδα: Η Θ Ε Ε γιορτάζει τη μητέρα

Η Θρακική Εστία Εορδαίας γιορτάζει τη μητέρα, με τραγούδι, χορό και πλούσια δώρα, το Σάββατο 12 Μαίου, στις 8 το βράδυ, στην ταβέρνα «Χαγιάτι» στην Πτολεμαίδα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα