Δ. Μακεδονία: Ενημέρωση Γ. Σταθάκη σε κλιμάκιο ΔΗ.ΣΥ.

09:35 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη διαβεβαίωση ότι θα προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση του Προεδρικού Διατάγματος για τις μετεγκαταστάσεις και των Αναργύρων και της Ακρινής, πήραν από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη ο υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗ.ΣΥ.) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, μετά τη συνάντηση κλιμακίου, στο οποίο συμμετείχε και ο γραμματέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Είναι σαφές ότι πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να εντοπιστούν

τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την καταστροφή, καθώς και το πώς δεν θα επαναληφθεί ανάλογο φαινόμενο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται ότι ο κ. Σταθάκης, διαβεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως και για την ασφάλεια της τηλεθέρμανσης στο Αμύνταιο, για την οποία επίσης φαίνεται ότι δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν οι κάτοικοι.

Το κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε επίσης ενημέρωση για το κυβερνητικό πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων της ΔΕΗ, το 40% των λιγνιτικών Μονάδων, καθώς και το 17% του πακέτου της ΔΕΗ που χειρίζεται το ΤΑΙΠΕΔ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα