Δ. Κουμπούρης «θα κάνουμε ένα μαραθώνιο αγώνα προκειμένου να διεκδικήσουμε ότι μας έχει αφαιρεθεί»

12:21 19/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Θα οργανώσουμε κινητοποιήσεις σε κάθε νομό της χώρας, θα κάνουμε ένα μαραθώνιο αγώνα προκειμένου να διεκδικήσουμε ότι μας έχει αφαιρεθεί,» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων ΙΚΑ κ. Δήμος Κουμπούρης , με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιείται αύριο στις 11πμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη με θέμα

την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων επαγγελματιών.

« Οι πολιτικές που εφαρμόσθηκαν είναι πολιτικές άδικες, είναι πολιτικές αντισυνταξιοδοτικές, είναι πολιτικές που επιβλήθηκαν από μεγάλα συμφέρονται καθώς αφαιρέθηκαν συντάξεις ,ανακεφαλαιοποιήθηκαν οι τράπεζες, όμως δεν ανακεφαλαιοποίηθηκαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία ,» είπε ο κ. Καμπούρης και τόνισε πως «πρέπει να ανακεφαλαιοποιηθούν τα ασφαλιστικά μας ταμεία, πρέπει να μας αποδοθούν συντάξεις που έχουν περικοπή, πρέπει να μας δώσουν πίσω την υγεία, τα δώρα, ότι έχουμε πληρώσει σε όλη μας τη ζωή με τον αγώνα μας.»
Στην σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας κ. Καμπούρη ,αλλά και του γεν γραμματέα της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Χρ. Κολοβού, θα συμμετάσχουν όλα τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑΟΑΕΕ – Δημοσίου Θράκης .

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

The post Δ. Κουμπούρης «θα κάνουμε ένα μαραθώνιο αγώνα προκειμένου να διεκδικήσουμε ότι μας έχει αφαιρεθεί» appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουμπούρης,koubouris