Δ. Γκούρτσας: «Ραντεβού στα γήπεδα»

23:08 30/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Γκούρτσας ενημέρωσε τους φίλους του Πανσερραϊκού για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε σήμερα με την ευχή αυτή να είναι η τελευταία ατυχία της ομάδας του ενώ έδωσε ραντεβού και πάλι στα γήπεδα.

Ο πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού και από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας έγινε αποδέκτης πολλών μηνυμάτων από τους φίλους του Πανσερραϊκού, συμπαικτών του αλλά και ανθρώπων από άλλες ομάδες (η πρώην ομάδα του η Παναχαϊκή έβγαλε ανακοίνωση που του ευχόταν περαστικά) κάτι που δείχνει το πόσο η ποδοσφαιρική Ελλάδα

εκτιμά την αξία και το ήθος του Σερραίου ποδοσφαιριστή. Ο Δημήτρης Γκούρτσας υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη. Λίγο μετά την εγχείρηση, ο επιθετικός του Πανσερραϊκού έγραψε στο facebook: «Όλα πήγαν καλά. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, λένε. Πραγματικά εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία ατυχία του Πανσερραικού μας. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για το ενδιαφέρον και την συμπαράστασή σας. Ραντεβού και πάλι στα γήπεδα».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα