Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας στη Μυτιλήνη

23:39 17/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη Δράση «Προσφέρουμε αγάπη -παίρνουμε χαρά» για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, στις 10.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Τα παιδιά με τη συνοδεία των γονέων τους, θα παρακολουθήσουν το θεατρικό:

«Ο κατεργάρης Καλικάντζαρος», από τη Θεατρική Ομάδα «πασπARTτου». Στο τέλος της παράστασης θα προσφερθούν Χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά και γλυκά στο φουαγιέ του Θεάτρου, που ετοιμάστηκαν από τα ίδια τα παιδιά, με την επιμέλεια του Προσωπικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λέσβου.
Στα πλαίσια της γιορτής και όσοι γονείς το επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν στην προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λέσβου, για την στήριξη των απόρων οικογενειών, προσφέροντας είδη διατροφής (π.χ. μακαρόνια, όσπρια, αλεύρι, ρύζι κ.τ.λ.), τα οποία θα συλλέγονται στο χώρο υποδοχής.
“Η δράση μας αυτή είναι αποτέλεσμα της οργάνωσης, επιμέλειας και δουλειάς του προσωπικού των Παιδικών μας Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης και έχει ως παιδαγωγικό στόχο την βιωματική εκπαίδευση των παιδιών στην έμπρακτη προσφορά αγάπης, ως τρόπο άντλησης της χαράς. Ευχαριστούμε: την Αντιδημαρχία Πολιτισμού για την δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου, το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών Δ.E Μυτιλήνης. Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για την ευγενική και αφιλοκερδή συμμετοχή της, στην Θεατρική Ομάδα «πασπARTτου». Ιδιαίτερα τους συντελεστές της παράστασης: Φάνια Βαλάση και Μαριλένα Ζητιανέλλη, ηθοποιούς, την συγγραφέα Ελένη Παπαβασιλείου και την ηχολήπτη Έφη Κριπιντήρη- Κομνηνού”, δήλωσε σχετικά η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου.

Συντάκτης: Αναστασία Σπυριδάκη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα