Χρ. Λάσκαρις: Ιστορική η αλλαγή καταστατικού στον Ερυθρό Σταυρό

13:55 4/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ιστορική χαρακτήρισε την αλλαγή στο καταστατικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας, Χριστόφορος Λάσκαρις. Ο κ. Λάσκαρις τόνισε ότι η αλλαγή αυτή προχώρησε τους τελευταίους μήνες από τις αιρετές διοικήσεις και στόχο έχει να προσελκύσει κάθε έλληνα στις τάξεις της ερυθροσταυρικής οικογένειας. Εξαιτίας της αλλαγής αυτής, οι χιλιάδες των εθελοντών που βρίσκονται στις τάξεις του Ερυθρού Σταυρού,

θα μπορούν να εμπλακούν άμεσα για πρώτη φορά στην ανάδειξη της κεντρικής και των περιφερειακών διοικήσεων. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζεται και η εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού στην Ελλάδα, αφού η Διεθνής Διοίκηση στη Γενεύη πίεζε εδώ και χρόνια για την άρση του απαρχαιωμένου καταστατικού του ΕΕΣ.

Όπως ανέφερε ο κ. Λάσκαρις, από αύριο, με αφορμή την Ημέρα του Εθελοντή, θα υπάρχει μπάνερ του Ερυθρού Σταυρού στην Ανουντσιάτα, προκειμένου να ενημερώνει τους πολίτες τόσο για τις εθελοντικές τάξεις της οργάνωσης όσο και για τη δυνατότητα συμμετοχής στη διοικητική διάρθρωση του οργανισμού.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα