ΧορωδιοΓραφίες: Μία εκπομπή της ΕΡΤ Βόλου για το Τρίτο Πρόγραμμα της Ε.Ρα

09:30 3/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυτή την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου στις 9μ.μ. παρακολουθείστε από το Τρίτο Πρόγραμμα της Ε.Ρα. την εκπομπή «ΧορωΔιογραφίες».

H εκπομπή είχε προσκληθεί στο 34ο Διεθνές χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας τον περασμένο Δεκέμβριο. Εκεί συναντήσαμε και μας μιλά ο Ακαδημαϊκός, συνθέτης και μαέστρος Θεόδωρος Αντωνίου και ο παρουσιαστής του φεστιβάλ Αλέξης Κωστάλας.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής παρουσιάζεται η πολυβραβευμένη γυναικεία χορωδία του Δημοτικού Ωδείου της Λάρισας η “inDonnation”.Καλεσμένος ο ταλαντούχος μαέστρος της χορωδίας Δημήτρης Κτιστάκης και η βοηθός του

Κωνσταντίνα Κουκολίτσου. Θα ακουστούν και χορωδιακά έργα από πρόσφατες συναυλίες της Χορωδίας.

Στην παραγωγή, επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής ο Γιώργος Διαμαντόπουλος και στην ηχογράφηση οι Νίκος Κουφογάζος και Βαγγέλης Βούλγαρης.

Είμαστε μαζί την 1η & 3η Παρασκευή κάθε μήνα εδώ στο 3ο Πρόγραμμα της Ε.ΡΑ στους 90.9 για την Αττική, στους 96,8 για την κεντρική Ελλάδα και στις κατά τόπους συχνότητες της χώρας στα FM και διαδικτυακά:

Για επικοινωνία με την εκπομπή θα αποστείλετε τα νέα σας στο mail [email protected] ή στην σελίδα στο FB Χορωδιογραφίες με ελληνικούς χαρακτήρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα