«Χωρίς Μεσάζοντες»: Στο τέλος των δράσεων για το 2017

16:00 5/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά να έχει ξεκινήσει, ανακοινώνονται και οι τελευταίες δράσεις των αγορών «Χωρίς Μεσάζοντες» για το 2017.

Στη Νέα Ιωνία Αττικής

Στη 10η διάθεση προϊόντων χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων προχωρά ο Δήμος Νέας Ιωνίας, όπως αναφέρει, «ανταποκρινόμενος στις

ανάγκες των πολιτών της για αγορά προϊόντων σε χαμηλό κόστος, σε μια εποχή όπου τα εισοδήματα έχουν μειωθεί σημαντικά ενώ οι τιμές των αγαθών παραμένουν σε υψηλά επίπεδα». Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί -ελεύθερα χωρίς παραγγελίες- το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 09:00 – 14:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας (Λεωφόρος Eθνικής Αντιστάσεως).

Στο Βύρωνα

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο, θα διεξαχθεί η κοινωνική δράση “Χωριό Παραγωγών”, που διοργανώνεται από τον Δήμο Βύρωνα με ώρες λειτουργίας 08:00 – 15:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα: «Το “Χωριό Παραγωγών” είναι μια δράση με κοινωνικό χαρακτήρα καθώς παραγωγοί από όλη τη χώρα διαθέτουν ποιοτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες σε πολύ χαμηλές τιμές στους καταναλωτές, ενώ μέρος των προϊόντων διατίθενται στις κοινωνικές δομές της πόλης προς ενίσχυση των ανθρώπων που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Πρόκειται ουσιαστικά για μια σημαντική δράση αλληλεγγύης της Δημοτικής Αρχής που με τον νέο τρόπο λειτουργίας της προσφέρει τα μέγιστα στους κατοίκους της πόλης του Βύρωνα και όχι μόνο.

Η επόμενη συνάντηση του “Χωριού Παραγωγών” θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου 2018.

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι:
• τα λεωφορεία 203 – 204 (Στάση ΙΚΑ), 732 (13η Στάση) και
• το τρόλεϊ 11 (Στάση Παλιό Τέρμα)».

Στην Καλαμαριά

Το Αγροτικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς διοργανώνει απ’ ευθείας διάθεση προϊόντων την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στις «Καπναποθήκες» Ν.Κρήνης.

Στη Λαμία

Όπως ανακοίνωσε το «Κάστρο Αλληλεγγύης» θα γίνει απευθείας διάθεση προϊόντων το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου για τα τοπικά – ελληνικά προϊόντα.

Στο Μαρούσι

Η 32η Εορταστική Δράση διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων, όπως αναφέρει η Οργανωτική Επιτροπή Δράσεων Δήμου Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, στο πάρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος, από ώρα 08:00 έως 14:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα