Χίος: κεντρικές συγκεντρώσεις συνδυασμών για δημοτικές- περιφερειακές εκλογές

21:05 21/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και οι δημοτικοί και περιφερειακοί συνδυασμοί ανακοινώνουν τις συγκεντρώσεις τους στη Χίο.
Το ξεκίνημα το κάνει ο οι περιφερειακός συνδυασμός «Αλμα Ανάπτυξης» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη στις 7.30 μ.μ. την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, στο καφέ «Μπούρτζι» (μετά το Κεντρικό Λιμεναρχείο) στο λιμάνι της Χίου.
Μισή ώρα αργότερα, στις 8.00 μ.μ. στο καφέ «Oltra Rota» στην προκυμαία της Χίου (δίπλα

στο mastihashop) πραγματοποιεί την κεντρική συγκέντρωση ο περιφερειακός συνδυασμός «Συμπαράταξη των Πολιτών» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Σπιλάνη.
Στα δημοτικά δρώμενα ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Καραβασίλη στις 7:30 μ.μ. πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία του Κάστρου.
Την Πέμπτη, 23/5 στις 7.30 το βράδυ, ο συνδυασμός «Σύμπραξη Δημιουργίας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Κάρμαντζη πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία Βουνακίου.
Την ίδια ώρα η Χιακή Συμπολιτεία με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Αντωνόγλου προσκαλεί στο καφέ «Ρόδι» στην Απλωταριά.
Την τελευταία μέρα των συγκεντρώσεων, την Παρασκευή, ο συνδυασμός ΣυμμαΧία Αξιών με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Τριαντάφυλλο πραγματοποιεί συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Βουνακίου.
Ενώ η προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για τη Χίο” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανώλη Βουρνού πραγματοποιείται επίσης την Παρασκευή στις 8.30 μ.μ. στην Απλωταριά.

The post Χίος: κεντρικές συγκεντρώσεις συνδυασμών για δημοτικές- περιφερειακές εκλογές appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα