Χανιά: Βραδιά αφήγησης λαϊκού παραμυθιού στο San Salvatore (audio)

14:12 28/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Βραδιά αφήγησης λαϊκού παραμυθιού, υπό το φως των κεριών και της ζεστής φωνής του καργκιοζοπαίχτη – παραμυθατζή, Νίκου Μπλαζάκη, διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του δράσης, σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου, στις 21:00 στον Προμαχώνα San Salvatore, (παλιό Ξενία). Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής. Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι θα είναι μία βραδιά δημιουργικής απασχόλησης και σκέψης,

αφού μόνο μέσα από την οργάνωση και τη συλλογική δράση μπορούμε να ανατρέψουμε τη νέα βαρβαρότητα.

Ο Νίκος Μπλαζάκης μίλησε σήμερα Τρίτη στην ΕΡΤ Χανίων και κάλεσε τους Χανιώτες στην παράσταση Καραγκιόζη της Τετάρτης 29/7, στις 9:15 μ.μ., στο γήπεδο Χαρωδιάς στα Περβόλια,με θέμα από την Ελληνική Μυθολογία «Θησέας και Μινώταυρος» και σε μια καινούργια μικτή τεχνική, με φιγούρες Καραγκιόζη και κούκλας. Και σε αυτή την παράσταση η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την Παρασκευή31 και το Σάββατο 1 Αυγούστου, ο Νίκος Μπλαζάκης συμμετέχει στη γιορτή ψωμιού που θα γίνει στον Τσιβαρά Αποκορώνου, όπου μεγάλοι και μικροί θα ζυμώσουν, ενώ θα ακούνε παραμύθια για το ψωμί, θα ζωγραφίσουν και θα ενημερωθούν για το αλληλέγγυο εμπόριο.
Ακούστε τη συζήτηση:

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα