Χανιά: Τον Γ. Σαρρή στηρίζει ο Γ. Σταθάκης

07:46 20/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Πρωτοβουλία Πολιτών-Πρώτα ο Άνθρωπος», Γιάννη Σαρρή, συναντήθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης και αφού συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Δήμο, Ο κ. Σταθάκης εξέφρασε την αυτονόητη στήριξή του στην Πρωτοβουλία κι ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον κ. Σαρρή.

Σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Σταθάκη, ο Υπουργός και Βουλευτής Χανίων «αφού εξήρε τη συνέπεια με την οποία λειτούργησε

η παράταξη και την ουσιαστική προσφορά της στα δημοτικά πράγματα, συζήτησε με τον κ. Σαρρή θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για τα Χανιά.

Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, η στήριξη των ευπαθών ομάδων και η αλληλεγγύη, η διαχείριση των κοινόχρηστων χώρων και της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, καθώς ξεκίνησε και η διαδικασία μετεγκατάστασης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο πλαίσιο της παραχώρησής του στον Δήμο, η αξιοποίηση των μνημείων μετά και την τυπική εξαίρεσή τους από τον κατάλογο του Υπερταμείου, η διατήρηση της αυτονομίας της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και άλλα ζητήματα σχετικά με την Αυτοδιοίκηση α΄ βαθμού και το νέο πλαίσιο που θέτει ο «Κλεισθένης», συζητήθηκαν διεξοδικά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα