Χανιά: Το 1ο «Φεστιβάλ του Χανιώτη Επαγγελματία

11:27 26/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων πραγματοποιείται το 1ο “Φεστιβάλ του Χανιώτη Επαγγελματία” της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Χανίων, που φέτος παίρνει σάρκα και οστά, μέσα από πολλαπλές εορταστικές εκδηλώσεις.
Το «Φεστιβάλ του Χανιώτη Επαγγελματία», που αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τις 7-8 Ιουλίου, αλλά είχε αναβληθεί λόγω της συμμετοχής στο εθνικό πένθους για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής, φιλοδοξεί μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, να προσφέρει στους νέους γνώση, στους παλαιότερους να φέρει

αναμνήσεις από την εποχή των παιδικών τους χρόνων, ή ακόμα και από τα ακούσματα που είχαν από τους παππούδες τους για επαγγέλματα που χάθηκαν στο χρόνο, αλλά κατάφεραν να γράψουν τη δική τους ιστορία.
Πέρα από τις όμορφες εκδηλώσεις στο χώρο θα υπάρχει κέρασμα από τους διοργανωτές που απευθύνουν την εξής πρόσκληση
«Σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο 1ο “Φεστιβάλ του Χανιώτη Επαγγελματία” της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Χανίων
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων.»

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ “Φεστιβάλ του Χανιώτη Επαγγελματία”που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
1ο Γυμνάσιο Χανίων
18.30 – 19.00: Έναρξη και Χαιρετισμοί οργανωτών και συνδιοργανωτών και επισήμων
19.30: Έναρξη καλλιτεχνικού προγράμματος με το κρητικό μουσικό συγκρότημα του Γ. Μαγγελάκη και τα χορευτικά συγκροτήματα ……….
19.00 – 19.20: Βράβευση Παλαίμαχων Συναδέλφων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα