Χανιά: Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο 54χρονος Ρουμάνος

20:52 10/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε και πήρε χθες το μεσημέρι ο 54χρονος Ρουμάνος που συνελήφθη χθες από την αστυνομία για ανθρωποκτονία σε βάρος 42χρονου ομοεθνή σε σπίτι στο κέντρο της πόλης.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα Χανίων που του απήγγειλε κατηγορίες, χωρίς συνοδεία δικηγόρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παντελή Χουλάκη για την ΕΡΤ, η διαμάχη για το ποιος θα έχει

περισσότερο αύλειο χώρο είχε μοιραία αποτελέσματα για δυο άτομα Ρουμανικής καταγωγής.

Έτσι, την Τρίτη, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, σε μονοκατοικία στην οδό Μυλωνογιάννη 108 οι δύο Ρουμάνοι, 54 και 42 ετών που ήταν γείτονες, διαπληκτίστηκαν γιατί ο ένας επιχείρησε να κλείσει με λαμαρίνα ένα μέρος της κοινής αυλής. Ενώ βρισκόταν στην ταράτσα ενός ανεξάρτητου δωματίου ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να χάσουν την ισορροπία τους και να πέσουν από ύψος περίπου 2 μέτρων.

Όπως ισχυρίζεται ο 54χρόνος έδεσε στη συνέχεια τον ομοεθνή του σε μια λεμονιά με καλώδιο απλώστρας για να ειδοποιήσει την αστυνομία. Όταν όμως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ο 42χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Το θύμα είχε κάποιες εκδορές στο κεφάλι που πιθανολογείται ότι προέρχονται από την πτώση του, ενώ πιθανότατα ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό. Ο 54χρονος συνελήφθη ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 42χρονου. Ο φερόμενος ως δράστης ζει πολλά χρόνια στην Ελλάδα με την Βουλγαρικής καταγωγής σύντροφό του, δούλευε σε υπηρεσία καθαριότητας και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα στην γειτονιά.
Ρεπορτάζ: ΕΡΤ Χανίων/Παντελής Χουλάκης – ΑΠΕ, Αντώνης Νομικός

Keywords
Τυχαία Θέματα