Χανιά: Τετραήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Κισσάμου και… έπεται συνέχεια!

22:05 19/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τετραήμερο εορταστικών εκδηλώσεων που έδωσε την ευκαιρία, σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να μπουν σε κλίμα Χριστουγέννων, ήταν αυτό που προηγήθηκε στην Κίσσαμο.

Η πρωτοβουλία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που έγιναν αλλά και που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανήκει στο Δήμο Κισσάμου και στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.).

Η έκπληξη των εκδηλώσεων ήταν η… «εξ ουρανού» εμφάνιση του Άγιου Βασίλη, ο οποίος «προσγειώθηκε» στο Σπίτι του που είναι στημένο στην

Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στο Καστέλι Κισσάμου.

Ο Άγιος Βασίλης πήρε τα γράμματα των μικρών φίλων του, είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να παίξει μαζί τους και γενικότερα να στείλει το μήνυμα Αγάπης σε αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Παράλληλα, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου πραγματοποιήθηκαν και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις όπως η ανάγνωση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού από την Κέλλυ Νικολακάκη, ενώ δεν έλειψαν τα κεράσματα πεντανόστιμων γλυκισμάτων σε μικρούς και μεγάλους, από τα Ζαχαροπλαστεία Σημαντηράκη, Παπαδάκη και Chocolat (Λιονάκης).

Στον ίδιο χώρο, εδώ και αρκετές ημέρες τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν στα φουσκωτά παιχνίδια που έστησε φέτος ο Δήμος.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι την Πέμπτη (15/12) το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου, παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο «Ο μικρός Εγώ είμαι Εγώ» που ψυχαγώγησε με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά.
Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης » η Νύχτα των Ευχών» που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στην Παραλία Τελωνείου στο Καστέλι Κισσάμου αναμένεται να υπάρξει μια μεγάλη έκπληξη για όσους θα δώσουν το «παρών» εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα