Χανιά: Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση Ε.Ε.ΣΥ.Μ.

20:03 18/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών, στην οποία συμμετείχαν Πρόεδροι και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων μελών του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. από όλη τη χώρα και η οποία φιλοξενήθηκε από το Επιμελητήριο Χανίων, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ανέδειξαν τη σημασία των μεταφορών για την εθνική οικονομία και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο της εθνικής οικονομίας. Παράλληλα, η Γ.Σ. προσέφερε την ευκαιρία να συζητηθούν προβλήματα μεταφορών της περιοχής

των Χανίων της Κρήτης καθώς και άλλων περιφερειών της χώρας.

Η Γενική Συνέλευση αποτέλεσε ευκαιρία να ανακοινωθούν δράσεις του Συνδέσμου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, με κυρίαρχη αυτής της Επιμελητηριακής Αποστολής στο Rotterdam και στο Venlo της Ολλανδίας (6 – 10 Δεκεμβρίου 2016), με στόχο την ενημέρωση για τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις στον κλάδο των οδικών και συνδυασμένων μεταφορών και Logistics, τη λειτουργία λιμένων και τη σύνδεσή τους με άλλα μεταφορικά δίκτυα και Εμπορευματικά Κέντρα, καθώς και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών.

Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση προχώρησε στην αντικατάσταση τεσσάρων μελών του Δ.Σ., μέσω εκλογικής διαδικασίας, ενώ ενέκρινε ομόφωνα, το έργο που πραγματοποίησε η Διοίκηση του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. κατά την διάρκεια της χρονικής περιόδου Δεκέμβριος 2015 – Οκτώβριος 2016, καθώς και τον οικονομικό απολογισμό για το 2015 και τον προϋπολογισμό για το 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα