Χανιά: ΡΟS και στα σχολικά κυλικεία. Ο πρόεδρος του σωματείου στην ΕΡΤ Χανίων (audio)

14:25 28/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενημερωτική συνάντηση για το θέμα της υποχρεωτικής εγκατάστασης τερματικών αποδοχής καρτών (POS) στα κυλικεία πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα, στα γραφεία της ΟΕΒΕΝΧ, τα μέλη του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημόσιων Σχολείων Χανίων – Ρεθύμνης.
Το αίτημά τους, να εξαιρεθούν τα σχολικά κυλικεία, από την υποχρεωτική χρήση καρτών, δεν έγινε αποδεκτό και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις,

όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων ο πρόεδρος του σωματείου, Γιάννης Παυλάκης . «Συζητήσαμε για ένα πρόβλημα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, με βάση την απλή λογική. Δεν χτυπάς τη φοροδιαφυγή με αυτόν τον τρόπο και μέσα από τα σχολικά κυλικεία που έχουν ελάχιστους τζίρους», ανέφερε ο κ. Παυλάκης, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι οι μαθητές απαγορεύεται να έχουν κάρτες γιατί είναι κάτω των 18 ετών. Στα κυλικεία, όπως τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου, δεν υπάρχει τηλέφωνο και internet για να συνδεθούν τα POS, ενώ αναφέρθηκε και στις διαβεβαιώσεις από κυβερνητικά στελέχη ότι πιθανότατα θα εξαιρούνταν, κάτι το οποίο δεν συνέβη.
Ακούστε τη συνέντευξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα