Χανιά: Κλίμα συνεργασίας για την αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς

10:02 27/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου ν η συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Αγοράς. Το έργο της αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς είναι απαραίτητο και απολύτως αναγκαίο, αποτελεί αίτημα του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και ως εκ τούτου καταστηματάρχες και Δημοτική Αρχή διαμορφώνουν ένα πλαίσιο αγαστής συνεργασίας προκειμένου το σήμα κατατεθέν της πόλης να ανακτήσει τον ιστορικό χαρακτήρα και λειτουργία του.

Στη συνάντηση, στην οποία προήδρευσε ο κ. Βάμβουκας,

συζητήθηκαν μια σειρά από σημαντικά θέματα αναφορικά με το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού μνημείου και μετά το τέλος της συνάντησης εξεδόθη κοινή ανακοίνωση. Τα σημεία που συμφωνήθηκε ότι η Δημοτική Αγορά θα παραμείνει κλειστή ένα μόνο καλοκαίρι. Το έργο θα γίνει όπως προβλέπεται από τη μελέτη ενιαίο και θα αναζητηθούν τρόποι προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος υλοποίησης. Παράλληλα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης και του συντονισμού θα υπάρξει:

•Ευρεία συνάντηση-ενημέρωση τόσο με τους καταστηματάρχες της Αγοράς όσο και με τους δημότες.
•Η διατήρηση του παραδοσιακού – Ιστορικού χαρακτήρα της Δημοτικής Αγοράς, αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη κάτι που θα προβλέπεται και στο νέο κανονισμό λειτουργίας.

The post Χανιά: Κλίμα συνεργασίας για την αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα