Χανιά: Αποκαταστάθηκε η ηρεμία στις φυλακές της Αγυιάς

11:57 29/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα αποκαταστάθηκε η ηρεμία στις κλειστές φυλακές Χανίων στην Αγυιά, με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων.

Το περιστατικό ξεκίνησε το βράδυ του Μ. Σαββάτου, όταν οι κρατούμενοι αρνήθηκαν να μπουν στα κελιά τους, διαμαρτυρόμενοι κυρίως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την ποιότητα του συσσιτίου.

Στις φυλακές έσπευσε άμεσα ο εισαγγελέας υπηρεσίας, ο οποίος επιχείρησε να πείσει τους κρατούμενους να επιστρέψουν στα κελιά τους. Αιτήματα των κρατουμένων

για τα οποία ζητούσαν να δοθεί άμεσα λύση αλλά και η επιμονή τους να μην εισέλθουν στα κελιά τους, οδήγησαν στην απόφαση μετά από σύσκεψη των αρμοδίων για Μέλημα τόσο του Εισαγγελέα όσο και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Κ.Λαγουδάκη σε συνεννόηση με τον αναπληρωτή διευθυντή του Καταστήματος Κράτησης, ήταν όπως είπε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γεώργιος Λιμπινάκης να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την επέμβαση.

«Μόλις εισήλθαν οι δυνάμεις μέσα στην Ακτίνα Πτέρυγας, οι κρατούμενοι μπήκαν μέσα στα κελιά τους και επανήλθε η τάξη μέσα σε 20 λεπτά», ανέφερε στο ΑΠΕ ο κ. Λαγουδάκης τονίζοντας πως τα αιτήματα που έχουν οι κρατούμενοι θα δοθούν σήμερα Δευτέρα γραπτώς στον Εισαγγελέα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα