Χανιά: Ακριβότερο φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης (audio)

15:15 13/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκινάει από σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στους καταναλωτές και η τιμή αναμένεται να κυμανθεί περίπου στα 95 λεπτά το λίτρο. Όπως ανέφερε σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων, ο πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Χανίων και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων και Εμπόρων καυσίμων, Βαγγέλης Κώτσος, η διανομή ξεκίνησε σήμερα «θεωρητικά» , αφού δεν έχει υπάρξει

ουσιαστικό ενδιαφέρον από τους καταναλωτές, αλλά και σε ένα μεγάλο ποσοστό οι πρατηριούχοι δεν έχουν προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης. Η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, επισήμανε ο κ. Κώτσος και πρόσθεσε ότι η τιμή διάθεσης για τη φετινή περίοδο θα είναι υψηλότερη και θα κινηθεί γύρω στο 1 ευρώ ή ελάχιστα κάτω από ένα ευρώ.
Ο κ. Κώτσος έδωσε πληροφορίες για αυτά που πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές που προμηθεύονται πετρέλαιο, ενώ όσον αφορά το επίδομα θέρμανσης, εμφανίστηκε απαισιόδοξος , καθώς υπάρχει μνημονιακή υποχρέωση της χώρας μας να το μειώσει κατά 50 με 60 εκατομμύρια ευρώ.
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Κώτσος:

Keywords
Τυχαία Θέματα