Χανιά: 5 ιατρεία και φαρμακείο στις νέες εγκαταστάσεις των Γιατρών του Κόσμου στα Χανιά. Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Οργάνωσης(audio)

15:03 2/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη δεκαετή παρουσία των Γιατρών του Κόσμου στα Χανιά, αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων, η γιατρός της Οργάνωσης και υπεύθυνη του Παραρτήματος των ΓτΚ, Ελευθερία Μουλουδάκη, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων ιατρείων της Οργάνωσης στην πόλη μας. Τα νέα γραφεία των “Γιατρών του

Κόσμου” στα Χανιά, εγκαινιάστηκαν την Τετάρτη και λειτουργούν στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 59, απέναντι από το Εργατικό Κέντρο. Ο χώρος είναι ενοικιαζόμενος και διαμορφώθηκε αποκλειστικά από εθελοντές σε χρονικό διάστημα δύο μηνών. Όπως είπε η κ. Μουλουδάκη, αυτή τη στιγμή στον καινούργιο χώρο λειτουργούν 5 ιατρεία (χειρουργικό, παθολογικό, παιδιατρικό, ακτινολογικό και ΩΡΛ, καθώς και φαρμακείο). Οι ανάγκες έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό όπως εξήγησε η κ. Μουλουδάκη, κρίθηκε αναγκαία και η μετακόμιση των ιατρείων σε μεγαλύτερο χώρο. Οι Γιατροί του Κόσμου από 7 έως 14 Δεκεμβρίου στην πύλη “Σαμπιονάρα» στην παλιά πόλη, πραγματοποιούν χριστουγεννιάτικο παζάρι για τη στήριξη της δράσης τους, ενώ στις 21 Δεκεμβρίου θα υλοποιηθεί η δράση του Δέντρου από κουτιά γάλα. Από το πρωί της 21ης Δεκεμβρίου, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς οι Γιατροί του Κόσμου θα συγκεντρώνουν κούτες και κουτιά από γάλα μακράς διάρκειας και θα κατασκευάσουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων η κ. Μουλουδάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα