Χανιά: 1 εκ. ευρώ για την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων στις Καλύβες Αποκορώνου

16:32 10/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Εγκρίθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, η διάθεση πίστωσης 1.058.960 ευρώ, για το έργο “ΣΥΜΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΛΥΒΩΝ”.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, στο πλαίσιο της “Προμήθειας και δοκιμαστικής λειτουργίας εγκατάστασης αφυδάτωσης ιλύος ΕΕΛ Καλυβών” θα γίνει η προμήθεια, η εγκατάσταση, διασύνδεση και δοκιμαστική

λειτουργία στεγασμένου εξοπλισμού για την αφυδάτωση της ιλύος (κοχλιόπρεσσας) και του απαραίτητου περιφερειακού εξοπλισμού (αντλίες τροφοδοσίας, συγκρότημα παρασκευής πολυηλεκτρολύτη, αντλίες πολυηλεκτρολύτη, ηλεκτρολογικός πίνακας ισχύος και αυτοματισμών και σύστημα απόσμησης της μονάδας αφυδάτωσης.

Επιπλέον, ο Δήμος θα προχωρήσει στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού με στόχο την επέκταση της δυναμικότητας και αναβάθμισης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) του οικισμού Καλυβών του Δήμου Αποκόρωνα καθώς και τη δοκιμαστική λειτουργία του συνόλου των εγκαταστάσεων. Το έργο έχει σχεδιασθεί για συνολικά 7.000 Μ.Ι.Π..

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα