Χαμός με Κ. Ρονάλντο: «Ζήτησε να φύγει» λένε οι Ιταλοί ενώ ο Νέντβεντ το διαψεύδει

20:33 22/8/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε σήριαλ εξελίσσεται το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ο οποίος μένει στον πάγκο για την αποψινή αναμέτρηση της Γιουβέντους.

Η «βέκια σενιόρα» αγωνίζεται στις 19:30 με την Ουντινέζε στην «Ντάτσια αρένα» για την 1η αγωνιστική της Serie A. Παρόλα αυτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην 11αδα του Μαξ Αλέγκρι. Λίγο μετά την ανάρτηση της σύνθεσης στα social media,

τα ιταλικά μέσα έπιασαν… δουλειά.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθεί στον πάγκο για το αποψινό Ουντινέζε-Γιουβέντους. Δεν ξεκινάει ως βασικός στην αναμέτρηση μετά από προσωπική του επιθυμία διότι ελπίζει να βρει λύση στην αγορά τις επόμενες ήμερες. Παρόλα αυτά η Γιουβέντους δεν έχει λάβει καμία επίσημη πρόταση ακόμη» έγραψε στο Twitter ο Φαμπρίτζιο Ρομάνο.

Cristiano Ronaldo will be on the bench for Udinese-Juventus. Official. #Ronaldo

He’s NOT starting – it was a precise request from Cristiano because he hopes to find a solution on the market in the next days.

But Juventus have received NO official bids yet for Cristiano. pic.twitter.com/sQ0z3rO1Bk

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 22, 2021

Η απάντηση της ιταλικής ομάδας ήταν άμεση. Σε δηλώσεις του στο «DAZN» ο Πάβελ Νέντβεντ ανέφερε ότι «το να μείνει στον πάγκο ήταν κοινή απόφαση και είναι φυσιολογικό. Ο Κ. Ρονάλντο θα μείνει 100% στην ομάδα».

Juventus vice president Pavel Nedved about CR7 out of the starting XI: “We’ve decided together with Ronaldo. It’s normal. Ronaldo will 100% STAY”, he told DAZN. #Ronaldo

Juventus are still convinced Cristiano will stay – as they’ve received NO official bids for him. pic.twitter.com/Fzo7aDImDh

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 22, 2021

sports.ert.gr.



Το άρθρο Χαμός με Κ. Ρονάλντο: «Ζήτησε να φύγει» λένε οι Ιταλοί ενώ ο Νέντβεντ το διαψεύδει εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα