Χαιρετισμός Σαμαρά σε διεθνή εκδήλωση για την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών

07:33 11/3/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Με ομιλία του πρωθυπουργού αρχίζει το μεσημέρι στην Αθήνα, διεθνής εκδήλωση για την προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα. Συνολικά, έχουν δηλώσει συμμετοχή, περισσότερες από 500 ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις. Μεταξύ των ομιλητών είναι και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επίτροπος αρμόδιος για την βιομηχανία Αντόνιο Ταγιάνι.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή
περισσότερες από 500 επιχειρήσεις


Την εναρκτήρια ομιλία στη διεθνή εκδήλωση με θέμα Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από την Ελλάδα, άλλες ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες.

Στην εκδήλωση, στην οποία ομιλητής θα είναι και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Αντονιο Ταγιάνι, θα τοποθετηθούν επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης.
Keywords
Τυχαία Θέματα