Χ. Αθανασίου “δε μπορώ να ψηφίσω την προκλητική τροπολογία για το σπάσιμο του Δήμου”

21:21 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους λόγους για τους οποίους δε θα ψηφίσει αύριο το άρθρο για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου εξήγησε σήμερα ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου . Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρούσε με τον ευρωβουλευτή Μανόλη Κεφαλογιάννη που βρίσκεται σήμερα στη Λέσβο, ο κύριος Αθανασίου ρωτήθηκε για το θέμα και απάντησε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει μια προκλητική τροπολογία που χωρίζει την μονοεδρική Κεφαλονιά σε τρεις δήμους και το νησί μας σε δύο.

Η σχετική ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή , περιλαμβάνει τη διάσπαση και των πέντε δήμων σε ένα ενιαίο άρθρο. Αν ψηφίσει την τροπολογία θα είναι σα να επικροτεί τη διάσπαση της Κεφαλονιάς σε τρεις δήμους . Όπως είπε σήμερα καταθέτει δική του τροπολογία για τη διάσπαση της Λέσβου σε τρεις τουλάχιστον δήμους , ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του για το γεγονός ότι το τόσο σοβαρό αυτό θέμα έρχεται με αυτό τον τρόπο προς ψήφιση στη Βουλή.

The post Χ. Αθανασίου “δε μπορώ να ψηφίσω την προκλητική τροπολογία για το σπάσιμο του Δήμου” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα