«Μπαμπάδες… εν δράσει» στην ΕΡΤ2

09:41 10/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 41ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Μπαμπάδες… εν δράσει» (House husbands), θα απολαύσετε –σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση–  στην ΕΡΤ2, το Σάββατο του Λαζάρου 11 Απριλίου, στις 19:00.

Γενική υπόθεση: Άλλος ένας χρόνος έχει περάσει. Οι Μπαμπάδες βρίσκονται για άλλη μία φορά στην πύλη του σχολείου, ενώ διάφορες αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή όλων. Στο μεταξύ, καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στην παρέα.

Ο γιατρός Σάξον (Άκος Άρμοντ) προσλαμβάνεται στο νοσοκομείο, όπου εργάζεται η Άμπι.

Ο Ρόντνεϊ (Νίκολας Κόγκλαν)

κάνει και πάλι την εμφάνισή του και για άλλη μία φορά δημιουργεί προβλήματα στον Τζάστιν.

Μια καινούργια μαμά, η Τας (Ιντιάνα Έβανς), εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Η Ιβ (Τζάστιν Κλαρκ) αναλαμβάνει την καντίνα του σχολείου και μπαίνει για τα καλά στην παρέα των Μπαμπάδων.

Σάββατο του Λαζάρου 11 Απριλίου 2020, στις 19:00

(Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 41ο Η Άμπι προσπαθεί να είναι η καλύτερη παρένθετη μητέρα για το παιδί του Κέιν και έρχεται σε σύγκρουση με τον Μαρκ, όταν εκείνος συνειδητοιεί ότι θέλει να αποκτήσουν κι άλλο παιδί. Το θέμα λήγει σύντομα, όταν μαθαίνουν ότι η Άμπι είναι ήδη έγκυος και το έμβρυο κινδυνεύει.

Ο Λιούις ανακαλύπτει ότι ο Σαμ αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο και έρχεται αντιμέτωπος με τη Ρέιτσελ που προωθεί ένα πρόγραμμα για Χαρισματικούς και Ταλαντούχους, αντί για κάποια πρωτοβουλία προς όφελος όλων των παιδιών.

Ο Κέιν, παρόλο που είναι πολύ απογοητευμένος επειδή η Άμπι δεν θα μπορέσει να γίνει παρένθετη μητέρα, προσφέρεται να βοηθήσει τον Σαμ για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, γεγονός που οδηγεί σε μια εκπληκτική πρόταση από την Τζέμα και τον Λιούις.

Ο Τζάστιν, στην προσπάθειά του να πείσει τον Ρόντνεϊ να μην κινήσει διαδικασία για την κηδεμονία της Άντζι, συμφωνεί να περνούν λίγο χρόνο οι δυο τους. Όταν όμως, ο Ρόντνεϊ γίνεται φορτικός ξεπερνώντας τα όρια, ο Τζάστιν αλλάζει γνώμη και του το απαγορεύει. Ο Ρόντνεϊ παίρνει εκδίκηση με ολέθριο τρόπο…

Κοινωνική σειρά 60 επεισοδίων, παραγωγής Αυστραλίας 2012-2017

Σκηνοθεσία: Γκέοφ Μπένετ, Σίρλεϊ Μπάρετ, Κάθριν Μίλαρ, Σον Σιτ

Σενάριο: Έλι Μπόμοντ, Ντριού Πρόφιτ, Μάικλ Μίλερ, Κριστίν Μπάρτλετ, Ματ Φορντ, Λίον Φορντ

Παραγωγή: Σου Σίρι, Ντριού Πρόφιτ

Παίζουν: Φιράς Ντιράνι, Γκάιτον Γκράντλεϊ, Ρις Μούλντουν, Γκάρι Σουίτ, Άννα Μακ Γκάχαν, Τζούλια Μόρις, Νάταλι Σαλίμπα, Τιμ Κάμπελ, Τζόρτζια Φλουντ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα