Απολογείται ο 39χρονος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

14:46 2/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκπνέει αύριο η προθεσμία που ζήτησε και έλαβε προκειμένου να απολογηθεί ο 39χρονος Σοφαδίτης, που κατηγορείται ότι στις 28 Δεκεμβρίου δολοφόνησε την 45χρονη παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα στη Λαμία.

Η 45χρονη την περασμένη Τετάρτη βρέθηκε νεκρή εντός του σπιτιού της και όπως διαπιστώθηκε έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο. Διενεργήθηκε αυτοψία και διεξοδική εξερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και αξιολόγηση όλων των στοιχείων και

δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και αξιοποίησης του προανακριτικού υλικού, αναζητήθηκε ο 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή της Ευρυτανίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας και προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας. Μετά από πολύωρη ανάκριση ανέφερε «μάλλον εγώ το έκανα» χωρίς να εξηγήσει τους λόγους, ενώ σύμφωνα με sites υπάρχει ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος, καθώς ταυτοποιήθηκε το DNA του σε δείγματα που είχαν εντοπιστεί στο σπίτι του θύματος, αλλά και στα νύχια της 45χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα