Αθλητικές ειδήσεις με… μια ματιά απ’ την ΕΡΤ Τρίπολης

09:09 25/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Έτοιμος είναι ο Αστέρας Τρίπολης για το πολύ κρίσιμο αυριανό παιχνίδι με τη Λάρισα στην Τρίπολη. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5,15 το απόγευμα και διαιτητής θα είναι ο Κύζας.

* Στην Καρδίτσα, κόντρα στην υπολογίσιμη Αναγέννηση αγωνίζεται αύριο στις 3 το μεσημέρι η Σπάρτη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Φούτμπολ Λίνγκ.

* Για την Γ Εθνική στο ποδόσφαιρο και στον 3ο όμιλο, την Κυριακή, οι ομάδες της Περιφέρειας θα δώσουν τα εξής παιχνίδια: Ερμιονίδα-Αιολικός, Δόξα Μεγαλόπολης-Θήβα, Άργος-Πύλος,

Λουτράκι-Παναρκαδικός, Φωστήρας-Ζευγολατιό. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 3 το μεσημέρι. Το παιχνίδι της Ερμιονίδας με τον Αιολικό, θα αρχίσει στη μία το μεσημέρι για συγκοινωνιακούς λόγους.

* Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 κατηγορίας ανδρών, ο Αρκαδικός, θα φιλοξενήσει αύριο στις 5 το απόγευμα, την ομάδα του Χολαργού.

* Για την λίγκα του βόλει ανδρών, ο Παμβοχαικός θα παίξει με τον Φοίνικα Σύρου εκτός έδρας. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο, στις 6 το απόγευμα.

* Δύσκολο παιχνίδι δίνει αύριο ο Διομήδης Άργους στο χάντμπολ ανδρών. Παίζει στη Βέροια, κόντρα στον ισχυρό Φίλιππο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

* Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου, οργανώνει την Κυριακή, 27 του μήνα, εξόρμηση στην ορεινή Κορινθία.

* Ολοκληρώνεται αύριο το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ στο Λουτράκι Κορινθίας.

* Την Κυριακή ο 2ος αγώνας «Δίολκος», 50 χλμ. απ’ τη Νέα Πέραμο μέχρι την Κόρινθο.

* Ξεκινούν σήμερα οι δράσεις στο Ναύπλιο με αφορμή τον «Παλαμήδειο Άθλο» και τον δρόμο 10 χλμ.

φωτό: Στ.Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα