Αστυνομική επιχείρηση στην λίμνη Πρέβελη

11:24 10/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε προχθές στην προστατευόμενη τουριστική περιοχή της Λίμνης Πρέβελη στο δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, όπου εντοπίστηκαν άτομα τα οποία είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες, παράνομοι κατασκηνωτές ενώ καταγράφηκαν και παραβάσεις της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.. Συνελήφθησαν 12 άτομα, 5 Έλληνες (4 άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας από 32 έως 55 ετών, και 7 αλλοδαποί (6 άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας από 37 έως 50 ετών.

Η συγκεκριμένη περιοχή, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένη ως περιοχή, ιδιαίτερου φυσικού

κάλους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης.

Όπως επισημαίνεται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας και την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα