Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός έμειναν στο…άγευστο 0-0

21:27 2/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός, έμειναν στο 0-0, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στην Τρίπολη.

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτά που ήθελαν να διαπιστώσουν οι Στάικος Βεργέτης, Μάκης Χάβος, τα διαπίστωσαν.

Εμείς, ωστόσο, είδαμε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό, χωρίς ολοκληρωμένες επιθέσεις στη ροή του αγώνα και σε συνθήκες αντεπίθεσης, χωρίς ταχύτητες.

Οι 600 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου, είδαν ένα μέτριο ματς, με πολλά λάθη και με κάποια άσκοπα μαρκαρίσματα προς το τέλος του αγώνα, που προκάλεσαν μικρο-εντάσεις.

Και εάν υπήρξε η δικαιολογία της

ζέστης και της έντονης ηλιοφάνειας (υπήρξε «τάιμ-άουτ» στο μισάωρο του α μέρους για να δροσιστούν οι παίκτες), το…κρύψιμο του ήλιου, πίσω απ’ τα βουνά της Τρίπολης και ο φωτισμός του γηπέδου, δεν διαφοροποίησαν την παγιωμένη κατάσταση που σας περιγράψαμε στην αρχή.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο β μέρος δεν έγινε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ευκαιρία. Εκείνο που εμείς συγκρατήσαμε (δεν γνωρίζουμε τι κράτησαν στις μνήμες τους οι φίλαθλοι), είναι τα δύο (2) δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα) στο πρώτο μέρος.

Το δοκάρι του Αστέρα είχε ο Αργεντίνος Ισνάλντο (αριστερό κάθετο σε αριστερό, τεχνικό πλασέ που είχε εντός επαναρθωτικής περιοχής) και εκείνο του Αγρινίου, ο Πορτογάλος Ροντρίγκεζ, στο 43ο λεπτό, ύστερα από γωνιαίο λάκτισμα των «καναρινιών».

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Ρατσιάτος απ’ την Αργολίδα.
Βοηθοί διαιτητή ήταν οι Κωνσταντόπουλος-Χαραλαμπόπουλος, ενώ αναπληρωματικός διαιτητής ήταν ο Αρκάδας Γκοβέσης.

Ο Αστέρας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Αθανασιάδη, Ιγκόρ, Γιαννούλη, Πασαλίδη, Σελίν, Ιγκλέσιας, Μαδίνδα, Μάσα, Στανισάβλεβιτς, Ισνάλντο και Μανιά. Έπαιξαν μετά το 60ο λεπτό και οι Καπετάνος, Τσιφτσής, Ζούμα, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ντουντού, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Γιάνγκ, Γκοντό, Τριανταφυλλόπουλος.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, έπαιξε με τους Κυριακίδη, Ροντρίγκεζ, Χαντάκια, Μύγα, Τσοκάνη, Μπεχεράνο, Λόπεθ, Μπράβο, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίαζ. Έπαιξαν και οι Τζενάμο, Μαζουρέκ, Πάουλο, Μαρινάκης, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Βακράκος, Ρόχα.

* Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Μανώλης Μπέρτος που είναι σε ατομική αποκατάσταση.

* Δεν ήταν καθόλου στην αποστολή οι τραυματίες Παρράς, Μαρκόφσκι και ο Βλάντ Μόραρ που πρόσφατα αποκτήθηκε.

* Επέστρεψε μετά από δύο σεζόν στην Τρίπολη και στον Αστέρα ο γνωστός Μουνάφο.

* Στο περσινό φιλικό της Τρίπολης οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 2-2. Ισόπαλες και φέτος.

* Σε 12 επίσημα παιχνίδια του Αστέρα κόντρα στον Παναιτωλικό, η ομάδα της Τρίπολης έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

* Οι δύο ομάδες έχουν και κάποια κοινά σημεία. Είναι ο Μάκης Χάβος, ο Τάσος Τσοκάνης, ο Ελίνι Δημούτσος και φυσικά τα χρώματα στις φανέλες.

* Τον Ατρόμητο Αθηνών θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην Τρίπολη ο Αστέρας σ’ένα νέο φιλικό παιχνίδι.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα