Αρωγός στην δικαστική περιπέτεια του Δημάρχου Πατρέων η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας

11:43 20/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκάθαρα υπερ της πλευράς του Δημάρχου Πατρέων , Κώστα Πελετίδη , με αφορμή την -εκ νέου- δικαστική του δίωξη ύστερα από την μη προεκλογική διευκόλυνση του προς την Χρυσή Αυγή , μέσω παραχώρησης στοιχείων , τίθεται η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας .

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται :

»Η ΕΙΝΑ εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στο Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη, μετά από την κλήση του από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ως κατηγορούμενος

γιατί δε διευκόλυνε τη Χρυσή Αυγή στις προεκλογικές της εκδηλώσεις και δεν έδωσε στοιχεία για τα παιδιά μεταναστών στους δημοτικούς σταθμούς της Πάτρας.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση προσέφυγε σε δίκη και τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη ναζιστική αυτή οργάνωση, ανακοινώθηκε ο ορισμός της εκδίκασης το Φλεβάρη του 2017.

Η ευθύνη του Υπουργείου Εσωτερικών που επέτρεψε να προχωρήσει η προσφυγή του ΣΕΔΔ είναι απόλυτη. Κρυπτόμενο πίσω από τη «νομιμότητα» καλύπτει το «δικαίωμα» της ΧΑ να σπέρνει το φασιστικό της δηλητήριο και να προετοιμάζει την κατάργηση κάθε ελευθερίας, αν ποτέ ..βρεθεί στα πράγματα.

Η δίωξη αυτή προσβάλλει τους πολίτες αυτής της πόλης, προσβάλλει τους αγώνες για δημοκρατία και αλληλεγγύη που έχουν δοθεί από τον Πατραϊκό λαό και τις οργανώσεις του.

Καλούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει αυτή τη δίωξη.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΙΝΑ θα βρεθεί στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής και στο δικαστήριο»

Σύνταξη : Δήμητρα Αναργύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα