Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο κ. Δημ. Δουρης για τον δήμο Ικαρίας

12:05 8/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση της καθόδου για την διεκδίκηση του δήμου Ικαρίας με τον συνδυασμό «Συνεργασία για την Ικαρία» ο επικεφαλής του κ. Δημήτρης Δουρής ανακοίνωσε (6/4) την απόσυρση ως επικεφαλής του συνδυασμού. Ακολουθεί η ανακοίνωσή του και αναμένουμε τις αντιδράσεις των μελών του συνδυασμού για την συνέχεια.
«Αποφάσισα να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Ικαρίας

. Κίνητρό μου υπήρξε η διάθεση προσφοράς στον τόπο μου. Μοναδικό εργαλείο για την επίτευξη αυτού του στόχου, πίστευα και πιστεύω, πως είναι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των ενεργών πολιτών ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας ή κομματικής τοποθέτησης.
Όμως κατά το σύντομο χρονικό διάστημα που ασχολήθηκα με την προεκλογική διαδικασία διαπίστωσα ότι στον Ικαριώτικο αυτοδιοικητικό στίβο μεταφέρονται ή αντιγράφονται πρακτικές από την κεντρική πολιτική σκηνή. Κακέκτυπες πολιτικές φαρσοκωμωδίες στην πλάτη των συμφερόντων του νησιού – όπως π.χ. αντιΣΥΡΙΖΑ συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ – σε καμιά περίπτωση δεν συνιστούν θέση για επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν το νησί και δεν με αφορούν.
Κατόπιν τούτων αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις επικείμενες εκλογές.
Ευχαριστώ τους πολίτες που έδειξαν έμπρακτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα και αισθάνομαι υπόλογος απέναντι στους ανθρώπους που στάθηκαν πλάι μου αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.
Όμως αισθάνομαι περισσότερο υπόλογος απέναντι στην προσωπική και πολιτική μου αξιοπρέπεια. Παιχνίδια πολιτικών σκοπιμοτήτων ενόψει των εθνικών εκλογών, δεν διατίθεμαι να παίξω. Ούτε βλέπω τη συμμετοχή μου στις τοπικές εκλογές ως πρόκριμα πολιτικής καριέρας.
Εύχομαι στα ψηφοδέλτια των Ηλία Γαγλία, Νίκου Λαρδά και Νίκου Καλαμπόγια καλή συνέχεια».

The post Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο κ. Δημ. Δουρης για τον δήμο Ικαρίας appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα