Απόλυτος αιφνιδιασμός και πρόκριση για τον ΠΑΣ (video)

17:24 3/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι καθώς προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με 3-0 του Ατρόμητου, νίκησε με 3-2 και πέρασε στους «8» του κυπέλλου, καθώς στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2. Τα τέρματα του ΠΑΣ πέτυχαν οι Νάουμετς (3΄), Μιλιντσεάνου (10΄) και Σάλιακας (13΄), ενώ για τον Ατρόμητο σκόραρε δις ο Κωτσόπουλος (28΄, 81).

Μόλις στο 3ο λεπτό ο ΠΑΣ

βρήκε δίχτυα με το σουτ του Παμλίδη μέσα από την περιοχή για το 0-1. Ακριβώς στο 10λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μιλιντσεάνου, που από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 0-2.

Στο 13ο λεπτό ο ΠΑΣ ξαναχτύπησε εδραιώνοντας πλέον την πρόκριση του με σκόρερ τον Σάλιακα που με δυνατό σουτ έκανε το 0-3.

Ο Ατρόμητος πλέον έψαχνε τέσσερα γκολ για να προκριθεί και στο 28’ ο Κωτσόπουλος με σουτ μείωσε σε 1-3 δίνοντας αμυδρές ελπίδες στους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ έχασε καλές ευκαιρίες στο 34’ και στο 37’ με τους Παμλίδη και Νάουμετες, αντίστοιχα για να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις θριάμβου στη πρόκριση του.

Στο δεύτερο μέρος, πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι και στο 50’ ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανδά σε τετ α τετ. Το μακρινό σουτ του Νάουμετς στο 61’ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 71’ ο Μπρέμερ από καλή θέση αστόχησε.

Ο Κωτσόπουλος ξαναβρήκε δίχτυα στο 81’ με κεφαλιά μειώνοντας σε 2-3, ενώ στο 87’ ο ίδιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μάτιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και το 2-3 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Μπρέμερ, Πίρσμαν

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο (78΄ Νταβιώτης), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (56΄ Σάλομον), Οικονομίδης (23΄ Κωτσόπουλος), Ούμπιδες, Χαρίσης (46΄ Γούτας), Ραμπέγιο (46΄ Μάτιτς), Μουνίθ, Εντομβόνγι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς, Ελευθεριάδης (58΄ Μπρέμερ), Μιλιντσεάνου (58΄ Καρτάλης), Παμλίδης (84΄ Πανουργιάς).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα