24ωρη προθεσμία στον κοσμηματοπώλη για τον ξυλοδαρμό του Ζ. Κωστόπουλου-Στον εισαγγελέα ο 55χρονος

07:48 25/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο κοσμηματοπώλης παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή ο οποίος και του έδωσε 24ωρη προθεσμία προκειμένου να συνταχθεί πλήρως το κατηγορητήριο και αναμένεται να πάει αύριο στις 10:00 για να απολογηθεί. Να σημειωθεί ότι η μεταφορά του στα δικαστήρια, έγινε με ισχυρή αστυνομική δύναμη. Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 55χρονος ο οποίος τη Δευτέρα, προσήχθη στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και ομολόγησε τη συμμετοχή του

στον ξυλοδαρμό. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ευελπίδων για τις συνθήκες θανάτου του 33χρονου. Στις 12:00 στην Ιτέα η κηδεία του του Ζακ Κωστόπουλου.

Εν αναμονή των περαιτέρω εργαστηριακών ελέγχων προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, καθώς τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έδωσαν απαντήσεις.

Γρίφος ο θάνατος του Ζ. Κωστόπουλου-Σύλληψη δεύτερου υπόπτου για τον ξυλοδαρμό (video)

Πιο συγκεκριμένα, οι ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απαντήσεις και να ρίξουν φως στις συνθήκες.

Παράλληλα στα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται η έρευνα στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο για να διαπιστωθεί εάν σε αυτό υπάρχουν ή όχι δακτυλικά αποτυπώματα του 33χρονου.

Η κηδεία του Ζακ Κωστόπουλου θα γίνει σήμερα στην Ιτέα, στις 12:00.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα