Ζάκυνθος: Αποδοχή δωρεάς οικοπέδου από τον δήμαρχο

15:08 2/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην αποδοχή της δωρεάς οικοπέδου συνολικού εμβαδού 780 τετραγωνικών μέτρων, προχώρησε χθες ο δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, με τον πρόεδρο της Μπόχαλης, Γεώργιο Τσάκο, ο οποίος είναι και αυτός που «έτρεξε» όλα τα διαδικαστικά θέματα, για να υπάρξει-σύμφωνα με τη δημοτική αρχή- η αίσια αυτή κατάληξη, καταβάλλοντας χρήματα στη ΔΟΥ του νομού.

Η δωρήτρια της συγκεκριμένης έκτασης προς το δήμο Ζακύνθου είναι η Τατιάνα Μυλωνά-Καψάσκη, η οποία ζει στη Νέα

Υόρκη, την οποία τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο πρόεδρος της Μπόχαλης, ευχαρίστησαν για την ευγενική της χειρονομία, τονίζοντας, πως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Να σημειωθεί, ότι, βάσει σχετικής ενημέρωσης, το συγκεκριμένο οικόπεδο βρίσκεται μετά τη διασταύρωση των Βαρρών και θα λειτουργήσει ως χώρος αναψυχής και ξεκούρασης για τους ζακυνθινούς και τους επισκέπτες, οι οποίοι θα μπορούν να «βλέπουν» και την περιοχή του Τσιλιβί.

Μάλιστα, η υπογραφή του σχετικού συμβολαίου έγινε χθες το μεσημέρι στο γραφείο της συμβολαιογράφου, Μαρίνας Γιατρά και η δωρήτρια εκπροσωπήθηκε από την Ευγενία Σκιαδαρέση. «Πρόκειται για ένα σημαντικό αποτέλεσμα που λειτουργεί προς όφελος της ζακυνθινής κοινωνίας και του δήμου Ζακύνθου», επισημαίνει, τέλος, η δημοτική αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα