Από το τερέν στα… θρανία

23:39 19/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους υποψήφιους προπονητές που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα στη σχολή UEFA C που θα φιλοξενήσει από τις 30 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου η Ε.Π.Σ. Σερρών δημοσιοποίησε η Ένωση.

Ανάμεσα στους 44 υποψήφιους προπονητές (ανακοινώθηκαν μόνο οι άνδρες) βρίσκονται γνωστά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου με μεγαλύτερο αυτό του Στάθη Ταυλαρίδη, με μεγάλη καριέρα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα με την Άρσεναλ, τη Λιλ, την Σεντ Ετιέν αλλά

και στα Ελληνικά με τον Ηρακλή, τη Λάρισα, τον ΟΦΗ, τον Ατρόμητο, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Τα μαθήματα θα παρακολουθήσουν και ο νυν Σερραίος τερματοφύλακας της Λαμίας Βαγγέλης Πίτκας, ο πρώην αρχηγός του Πανσερραϊκού Κοσμάς Χάβος, ο έμπειρος μέσος του Απόλλωνα Παραλιμνίου Τάσος Δέντσας, οι παίκτες του Πανσερραϊκού Χρήστος Ρούτσης και Γιώργος Ιωαννίδης αλλά και παίκτες του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών:

Πίνακας υποψηφίων προπονητών (άντρες) που θα παρακολουθήσουν την σχολή UEFA C που θα υλοποιηθεί στην ΕΠΣ Σερρών από 30/4 έως 12/5/2018.

Η ΕΠΣ Σερρών ανακοινώνει τα ονόματα των υποψήφιων αντρών προπονητών που θα παρακολουθήσουν την σχολή UEFA C που θα υλοποιηθεί στην ΕΠΣ Σερρών από 30/4 έως 12/5/2018.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, με μεγάλη καριέρα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα

Ονοματεπώνυμο Όνομα Πατρός

ΑΒΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΥΛΟΣΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΑΣΠΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣΒΑΓΙΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣΒΑΛΟΥΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΣΒΡΑΜΠΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΑΙΟΣΓΑΤΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣΔΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΕΝΤΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣΕΛΜΑΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣΖΑΛΙΜΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ15. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΑΒΒΑΣΚΑΜΤΣΙΚΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΚΑΡΟΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΣΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΤΩΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΚΟΝΑΚΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΚΟΡΔΩΝΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣΜΑΡΑΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΑΒΒΑΣΜΟΛΩΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΣΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣΝΤΑΚΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΕΠΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΙΤΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΘΩΜΑΣΡΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣΣΚΡONTΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣΣΤΟΪΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ38. ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣΤΣΙΠΟΥΡΓΚΕΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣΧΑΒΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΦΩΤΙΟΣΧΑΡΙΣΜΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ, ΛΟΥΚΑΣ

Οι 44 άντρες υποψήφιοι προπονητές πρέπει απαραιτήτως να καταθέσουν άμεσα έως την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500,00€) στον αριθμό λογαριασμού της ΕΠΣ Σερρών στην Τράπεζα Πειραιώς 5257-021624-232 ή στο IBAN GR6001722570005257021624232. Αμέσως μετά την κατάθεση, πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών με fax (2321059135) ή με mail ([email protected]).

Τα ονόματα των υποψηφίων γυναικών που θα παρακολουθήσουν τη σχολή UEFA C θα ανακοινωθούν σύντομα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα