Απειλεί να μην κατέβει στο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ που στηρίζει την κίνηση των «12»

16:53 17/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ πήρε επισήμως θέση υπέρ της κίνησης των 12 ομάδων της Superleague, που έχουν ως κεντρικό τους αίτημα αλλαγές στον καταρτισμό των πινάκων των διαιτητών που σφυρίζουν στη μεγάλη κατηγορία.

Το αίτημα αυτό, που δεν έγινε αποδεκτό από την ΕΠΟ, στηρίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ,

η οποία σε σημερινή ανακοίνωσή της εξαπολύει την ίδια… απειλή με εκείνη της κίνησης των 12 (συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΟΚ 13). Της μη συμμετοχής, δηλαδή, στο νέο πρωτάθλημα.
«Δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα για να ανακυκλώνουμε τη κατάσταση της αναξιοπιστίας και διαφθοράς» επισημαίνεται, χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων στο κείμενο της ανακοίνωσης, που, αυτούσιο, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την κίνηση των 12 ομάδων και εκτιμά ότι οι προτάσεις τους αποτελούν μονόδρομο για την καινούργια ημέρα, που πρέπει επιτέλους να ξημερώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιος μπορεί να πει «όχι» στο αυτονόητο;
Τα πολλά λόγια και η φλυαρία, που εξυπηρετούν τη στασιμότητα στο σημερινό βούρκο πρέπει να κάποια στιγμή να τελειώσουν. Έφτασε η ώρα των συγκεκριμένων αποφάσεων και αλλαγών σε όλα τα θεσμικά επίπεδα, τις οποίες ουδείς μπορεί, αλλά και νομιμοποιείται να κοντράρει και να αρνηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα