Απευθείας πτήσεις Κίεβο-Αθήνα από την 1η Απριλίου

18:58 14/3/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Με τέσσερις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέεται το Κίεβο με την Αθήνα, από την 1η Απριλίου, μέσω της εταιρείας Ukraine International Airlines (UIA). Οι απευθείας πτήσεις θα εκτελούνται Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο με αεροσκάφη τύπου Boeing 737 και δύο κατηγορίες θέσεων (Οικονομικής και Business
Class), ενώ, από τις 18 Ιουνίου θα προστεθεί μία ακόμη πτήση την εβδομάδα, κάθε Τρίτη.Η έναρξη των πτήσεων από Κίεβο προς Αθήνα ανακοινώθηκε από την Ukraine International Airlines (UIA), μετά την πρόσφατη συνεργασία της με την εταιρεία Goldstar Aviation, η οποία θα την αντιπροσωπεύσει στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι νέες πτήσεις αποτελούν τη φυσική συνέχεια των στόχων της εταιρείας για διασύνδεση στρατηγικών πόλεων με τη βάση της στο Κίεβο και την ενίσχυση των εμπορικών - τουριστικών ταξιδιών από και προς την πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Στο ελληνικό επιβατικό κοινό δίνεται η δυνατότητα για άνετη και οικονομική πρόσβαση στη χώρα, όχι μόνο λόγω των δεσμών με την Ελλάδα και την ελληνική κοινότητα που ακόμη είναι ενεργή εκεί, αλλά και λόγω της αύξησης των επιχειρηματικών ευκαιριών που ανοίγονται στη χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα