Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου στην ανάρτηση του Α. Τσίπρα

17:48 5/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Απάντηση σε όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας, με την ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, για την διαχείριση της πανδημίας, έδωσε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Ο κ. Ταραντίλης καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πει ποια απόφαση επικαλείται για την λήψη πιο αυστηρών μέτρων στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν ακολούθησε η κυβέρνηση, πότε ελήφθη

κι από ποιους;

Ζητά επίσης, αφού εκφράζει τη διαφωνία του για τον αριθμό των 9 ατόμων σε κάθε σπίτι, να αποκαλύψει, έστω εκ των υστέρων, ποια ήταν η δική του πρόταση, όπως και το να ανακοινώσει την θέση του για το άνοιγμα των σχολείων καθώς και αν συμφωνεί ότι πρέπει να ανοίξουν ή όχι.

Όσο για το ενδεχόμενο «τρίτου κύματος» της πανδημίας, καλεί τον κ. Τσίπρα να δει τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο και υπενθυμίζει ότι η κυβέρνηση έλαβε κάθε μέτρο που ήταν δυνατόν για την αποτροπή της πανδημίας «παρότι δεν τον (τον κ. Τσίπρα) είδαμε να συναινεί σε κανένα από αυτά».

«Η πολιτική αντιπαράθεση είναι στοιχείο της δημοκρατίας. Προτείνω να μην εξαντλείται σε αφορισμούς και ακραίους χαρακτηρισμούς που προκαλούν την αποστροφή των πολιτών, αλλά να διεξάγεται με δεδομένα κι επιχειρήματα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του κ. Ταραντίλης.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα