Απ. Παραλιμνίου: Θέλει «διπλό», αποχαιρετά Οκάν

01:06 2/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο Απόλλων Παραλιμνίου που την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στις 15:00 θα αντιμετωπίσει στην Αλεξανδρούπολη τον τοπικό Εθνικό για την 10η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Οι περσινοί πρωταθλητές είχαν κερδίσει στην τελευταία έξοδο τους στο Καλαμπάκι με 1-0 και το ίδιο θέλουν να κάνουν και στην Αλεξανδρούπολη. «Αφήνουμε

πίσω την ήττα από το Νέστο. Η ψυχολογία μας δεν είναι κακή, είναι καλή. Είδαμε το παιχνίδι με το Νέστο, το αναλύσαμε, μπορούμε να πούμε ότι εμείς δημιουργήσαμε φάσεις αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Δεν είναι σαν το μπάσκετ. Εμείς θα πατήσουμε πάνω σε αυτό και θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να διορθώσουμε τα πράγματα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Παύλος Δημητρίου που τόνισε ότι «αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Ο έμπειρος τεχνικός που έχει μάθει φέτος να… ζει με τις απουσίες δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Σάκη Μουτεσίδη (αναμένεται να επιστρέψει αρχές του 2019) και Βασίλη Καρυοφύλλη όπως και τον Οκάν Εκμεκτσί. Ο Δημήτρης Μπονέρης προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι έτοιμος 100% ενώ ο Δαμιανός Τριανταφύλλου μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Παρελθόν ο Οκάν

Η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε μετά τον τραυματισμό του να λύσει τη συνεργασία της με τον Οκάν Εκμεκτσί. Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Αυστριακό (με Τουρκικές ρίζες) μεσοεπιθετικό είναι:

«Παρελθόν αποτελεί πλέον ο OKAN EKMEKCI μετά από τον τραυματισμό του στον μηρό, στο παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης. Θυμίζουμε ότι αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό λόγω του τραυματισμού του. Θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον ένα μήνα, αν όλα κυλήσουν ομαλά στην αποθεραπεία του. Ο ίδιος προτίμησε να αποθεραπευτεί στην πατρίδα του την Αυστρία. Λόγω της κατάστασης του τραυματισμού του και το γεγονός ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο EKMEKCI αγωνίστηκε με την ομάδα μας σε 7 παιχνίδια έχοντας καλή παρουσία στα περισσότερα από αυτά. Είχε 501 λεπτά συμμετοχής και στις τρεις διοργανώσεις που αγωνίστηκε. Για το πρωτάθλημα είχε 5 συμμετοχές και 357 λεπτά, στο κύπελλο Ελλάδος είχε 1 συμμετοχή για 82 λεπτά και στο κύπελλο ΕΠΣΣ είχε 1 συμμετοχή για 62 λεπτά».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα